3 Haziran 2009 Çarşamba

güzel kızın yanındaki çirkin kızın espri yeteneği


sıfırdır. eksi bindir, onbindir de bizim takıldığımız güzel kız durmadan buna güler, peşinden ayırmaz. her yerde birliktedirler. siz tam müthiş bir kompozisyon oluşturup çok iyi bildiğiniz şeyleri anlatıp hedef hatunu etkileyecekken; bu kız bir yerden fırlar, anlamsız bir şeyler söyler ve gülmeye başlarlar. neye gülerler bilemezsiniz. sonra bu bizim komik kız bir de "aa sen takılma bize, devam et canciş" falan der, manita daha da güler düştüğünüz duruma. konsantrasyon dağıldığı için anlattığınız konuyu da toparlayamazsınız. sizin o suskunluğunuz da bir espri daha gelir bizim şu komikten. kafasını koparmak istersiniz, "bi siktirir misin?" diye sormak istersiniz, yapamazsınız. bu tür doğuştan espri yapamama konusunda yetenekli fakat etrafındakileri bir şekilde güldürebilen, özgüvensiz desen değil, var desen yine değil güzel kızların yanındaki çirkin kızlara alınacak en iyi önlem, aynı tür de yanınızda olacak bir erkek arkadaştır, başka bişi diil.

7 yorum:

  1. o güzel kız bizim komik ve çirkinin tek şansıdır kirve. Güzelin yanında olacak, güzelin güzel arkadaşlarıyla tanışacak(güzel çocuk, kimin oğlusan:))yaptığı esprilerle, "evet, belki yanımdaki kadar güzel değilim, ama komik ve zekiyim" diyecek ve beyaz atlısını bulacaktır. Ama unuttuğu nokta, güzel kızın güzel arkadaşının yanında da aynı amaçla ortama gelmiş bir çirkin çocuk her zaman bulunur.

    YanıtlaSil
  2. öhö öhö....
    var tabi öle tipler...
    ya ama çok acımasızsınız yaaaaaaaaaa:(((

    YanıtlaSil
  3. bayağı bir yaran var sanırım, öldür bence o kızı..
    ama kızlar arasında, böyle gizli şeyler vardır güldükleri.. ama bi yalnız bırak bizi falan dersn gider o, senin çözümün daha etkili ama. kızı senin arkadaş oyalar:)

    YanıtlaSil
  4. ben de yanımda böyle arkadaşlarla geziyorum, gülüyoruz. kovayım şimdi ben onları demi:)))

    şu kelime doğrulamayı kaldırabilir misin bir de, daha kolay yorum yazacağız o zaman:)

    YanıtlaSil
  5. kirve o değil de kariyerime bakıyorum ben de yanda götürülen çirkin çocuk oldum hep:P. yani doris (sana doris diyebilir miyim?:)) yara benim değil. ki kovun onları; güzel kızlar, güzel kızlarla takılsın; zeki kızlar, zeki kızlarla takılsın; hem güzel hem zeki kızlar da benimle takılsın:).

    YanıtlaSil
  6. bayım yakın zamanda hayati tehlikeniz olabilir,diyeyim.
    :)

    YanıtlaSil
  7. :) evet bana doris diyebilirsin..

    YanıtlaSil

defter

eğer gerçekten ölümümden sonra bedenimle ne yapılacağını umursuyor olsaydım, attığım her adımla ıslak bir pamuk gibi şekillenen beyaz plaj k...